Фото REUTERS

Четверо чоловіків у віці від 20 до 26 років зґвалтували 26-річну дівчину-ветеринара в індійському місті Хайдарабад. Ґвалтівники вбили жертву і спалили її у вантажівці.

Про це повідомляє The Guardian.

Читайте такожУ США шериф на Хелловін попередив дітей, де живуть педофіли: на нього подали до судуЗа даними видання, увечері 27 листопада дівчина залишила свій скутер на парковці і пішла. Один з чоловіків (він був п'яний) запропонував друзям зґвалтувати її. Для цього вони прокололи колеса скутера, а коли дівчина повернулася, запропонували їй допомогу. У підсумку замість допомоги вони схопили жертву і зґвалтували. Щоб вона не кричала, чоловіки її задушили.

Відео дня

Потім злочинці поклали тіло у вантажівку, заїхали під міст і там підпалили машину. Обвуглене тіло дівчини знайшов місцевий житель рано вранці 28 листопада. Він прийшов до місця злочину, помітивши дим.

Перед нападом дівчина-ветеринар зателефонувала додому і сказала родині, що її скутер зламаний, вона застрягла в дорозі та боїться. Коли вона не повернулася через кілька годин, родичі звернулися в поліцію, але там не поспішили шукати зниклу – запитали у матері дівчини, чи не загуляла їхня донька з яким-небудь хлопцем.

У підсумку шукати зниклу почали через шість годин після заяви родичів. Через це зволікання трьох поліцейських звільнили з роботи. Усі четверо підозрюваних у зґвалтуванні та вбивстві затримані.

Через те, що сталося, в Індії почалися протести – сотні жінок вийшли на вулиці зі свічками та закликали до справедливого розслідування. Злочин порівняли з жорстоким груповим зґвалтуванням дівчини-студентки у 2012 році, після якого жертва померла в лікарні.

Раніше УНІАН повідомляв, як корейський музикант зізнався у групових зґвалтуваннях п'яних жінок.