Росляков потрапив у лікарню з черепно-мозковою травмою / Mash

Помер батько керченського стрілка - Ігор Росляков.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

У вересні цього року 53-річного чоловіка побили і пограбували. Підозрюваних затримали, за грати відправили одного з нападників (на другого чоловік не став писати заяву). Росляков потрапив у лікарню з черепно-мозковою травмою. Через місяць (24 жовтня) він помер.

Відео дня

Читайте такожУ США триметровий алігатор частково з'єднання їв наркомана

Про деталі події розповіла його мати Галина Рослякова (бабуся стрілка): "Я викликала поліцію, вони приїжджали слідчі тут були. Бутова судили, був суд, Бутов забрав 10 тисяч, пенсію Ігоря. Бутов грабував, а другий побив Ігоря. Але він вже був хворий. З травмами, стреси останнім часом, з психікою ненормально було у нього. Ще до цього, він сильно схуд, втратив у вазі. Влітку в гастро лежав, потім у нього шлункова кровотеча відкрилася".

Як повідомляв УНІАН, 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков відкрив стрілянину влаштував вибух в навчальному закладі, після чого покінчив з собою. У результаті події загинула 21 людина, близько 50 були госпіталізовані. Кримінальну справу, порушену за статтею "Теракт", було перекваліфіковано на статтю "Вбивство".