Щасливчиком стала 33-річна Шелбі / фото: szor/Reddit

Мільярдер Білл Гейтс зіграв у «таємного Санту» на Reddit і надіслав мешканці американського Детройта 37 кілограмів подарунків на Різдво.

Про це повідомляє Daily Mail.

Читайте такожРіздво по-королівськи: діти принца Вільяма в центрі уваги, а Гаррі в Канади

Відео дня

Користувачі Reddit вже який рік грають у «таємного Санту» і анонімно надсилають один одному подарунки на Різдво. Білл Гейтс приєднався до цієї традиції у 2013 році.

У цьому році він вислав 41 подарунок загальною вагою 37 кілограмів 33-річній Шелбі, яка пише на Reddit під нікнеймом szor.

Попередньо Гейтс вивчив інтереси дівчини – її улюблені книги, ігри та фільми. Дівчина отримала рукописну версію «Великого Гетсбі» Френсіса Скотта Фіцджеральда з авторськими примітками на полях, багато упаковок з печивом Oreo, аксесуари за мотивами книг про Гаррі Поттера, сувеніри з персонажами «Зоряних війн» та «Твін Пікса».

Крім того, мільярдер зробив пожертву Американській кардіологічній асоціації в пам'ять про матір Шелбі, яка померла в березні 2019 року. Посилка від Гейтса виявилася такою великою, що американка не змогла одразу відвезти її на своїй машині і забирала з поштового відділення частинами.

«Я завжди думала, що було б круто одного разу отримати подарунок від Білла Гейтса, але не очікувала, що це станеться зі мною», - зізналася дівчина.

Як повідомляв УНІАН, головний Санта-Клаус світу вже відправився з Лапландії з подарунками.