Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп пожартував стосовно того, чому сцену за його участі було вирізано при показі відомого американського фільму "Один вдома 2: загублений у Нью-Йорку" в Канаді. 

Читайте такожКанадський телеканал прибрав сцену з Трампом з "Один вдома-2"

В оригінальній версії фільму, випущеного в 1992 році, головний персонаж Кевін Маккалістер випадково зустрічає Трампа у готелі Плаза в Нью-Йорку і питає у нього дорогу. Минулого тижня, канадська компанія СВС транслювала фільм без цієї сцени.

Відео дня

Компанія пояснила, що фільм було відредаговано ще в 2014 році, до того, як Трамп вирішив балотуватись на посаду президента. Відповідальний за зв'язки з громадськістю СВС Чак Томсон сказав в інтерв'ю NBC: "Як це часто роблять при адаптації фільмів для показу на телебаченні, "Один вдома 2" відредагували, щоб скоротити час. Сцену з Дональдом Трампом вилучили серед інших, адже ці сцени не були невіддільними від сценарію", передає Голос Америки.

Все ж президент Трамп відреагував на таке редагування, згадавши прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо у своєму твіті. "Гадаю Джастіну Т не сподобалось, що я примусив його більше платити в НАТО та в сфері торгівлі!" - написав президент у Twitter. "Фільм більше не буде таким, як колись (жарт)", - додав він.

Той факт, що фільм транслювався без сцени з Трампом став предметом низки публікацій у США і привернув увагу родини американського президента.