Суд відклав винесення остаточного вироку до 7 січня / фото УНІАН

Суд на Кіпрі визнав 19-річну жительку Великої Британії, яка раніше заявила, що її зґвалтували 12 ізраїльських підлітків в курортному місті Ая-Напа, винною у нанесенні шкоди суспільству.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на BBC.

Суд відклав винесення остаточного вироку до 7 січня. Дівчині загрожує штраф і до 1 року позбавлення волі. Однак її адвокати просять умовний термін.

Відео дня

Також адвокати повідомили, що в разі потреби готові оскаржувати рішення суду в Європейському суді з прав людини.

Читайте такожНаймолодшим мільярдером 2019 року стала 22-річна Кайлі Дженер

У липні за заявою британки правоохоронці затримали 12 підлітків, але згодом відпустили їх без висунення звинувачень. Зрештою дівчина відкликала свій позов проти підлітків. Правоохоронцям вона пояснила, що була обурена тим, що коли вона займалась сексом з хлопцями, деякі з них знімали процес на відео.

Згодом дівчина заявила, що правоохоронці змусили її відкликати позов, але у поліції заперечили цю інформацію. Британку близько місяці тримали під вартою, наприкінці серпня її випустили під заставу, але заборонили покидати Кіпр.

Кіпрський суддя назвав цю справу тривожною, оскільки через такі обвинувачень з боку дівчини в ізраїльських підлітків тепер підірвана репутація.