Акції LVMH впали на тлі спалаху нового вірусу в Китаї / Twitter Forbes

Власник концерну LVMH (Louis Vuitton і Dior) Бернар Арно, позбувся першого місця у списку найбагатших людей світу за версією журналу Forbes. Він очолював рейтинг чотири дні – з 17 січня 2020 року.

Читайте такожНовий вірус в Китаї – що відомо про коронавірус 2019-nCoVЯк пише Esquire, зараз на першу сходинку повернувся засновник Amazon Джефф Безос. До 21 січня його статок збільшився на 489 мільйонів – до 116,1 мільярда доларів. У свою чергу, стан Арно зменшилася на 3,7 мільярда – до 112,9 мільярда доларів.

Акції LVMH впали на тлі спалаху нового вірусу в Китаї. На думку аналітиків, епідемія може відбитися на ринку люксових товарів, продаж яких зазвичай зростає перед китайським Новим роком.

Відео дня

Вперше Бернар Арно змістив Джеффа Безоса з першого місця 16 грудня 2019 року. Але тоді власник LVMH протримався в лідерах всього кілька хвилин. Після акції Amazon знову виросли, і Безос знову повернувся на друге місце.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2019 року в Китаї було зафіксовано спалах пневмонії, збудником якої став раніше невідомий тип коронавіруса.