Королева Єлизавета ІІ / фото REUTERS

Меган Маркл і принц Гаррі покинули королівську сім'ю і виїхали з Великобританії в Канаду. Вони відмовилися від своїх обов'язків почесних членів королівської сім'ї і фінансування. Їх від'їзд, а також весь скандал, який спровокувала їх заява, негативно позначилися на стані здоров'я королеви Єлизавети.

Як пише РБК-Україна з посиланням на ЗМІ, стало відомо, що вперше за 66 років правління Її Величність пропустила щорічне зібрання Сандригемського жіночого інституту. З 1943 року вона жодного разу не пропускала щорічні заходи, але цього разу повідомила про зміну своїх планів буквально за пів години до початку заходу.

Читайте такожКоролева Єлизавета II у різдвяній промові закликала до віри і надії

Відео дня

Крім того, королеву помітили в церкві зі слуховим апаратом, що свідчить про те, що 93-річна Єлизавета починає втрачати слух.

Джерела в королівському палаці повідомили, що королева Єлизавета почала змінювати і коректувати свій графік через погіршення самопочуття. Вона планувала бути в жіночому інституті, але в останній момент їй довелося відмовитися.

А ось прес-секретар Букінгемського палацу відповів у коментарі для преси, що приводу для занепокоєння немає і королева просто "трохи застуджена".