Літак розпався на кілька частин після посадки / фото aa.com.tr

У Туреччині погіршилися наслідки аварії літака місцевої авіакомпанії Pegasus, який здійснив жорстку посадку в аеропорту імені Сабіхи Гекчен у Стамбулі.

Як повідомляє aa.com.tr, одна людина з числа тих, хто перебував на борту, загинула.

Смерть підтвердив міністр охорони здоров’я країни Фахреттин Коджа. Уточнень щодо місця загибелі не надходило, однак за першою інформацією з летовища, з літака евакуювали тільки травмованих – жертв не було. Можливо, що вже в лікарні помер хтось із постраждалих раніше в аварії.

Читайте такожАварія літака у Стамбулі: українців серед постраждалих немає (відео)

Також урядовець повідомив про зростання кількості постраждалих. За його словами, допомога медиків знадобилася 157 особам. Спершу називалася цифра 52, через кілька годин госпіталізованих було вже 120. Загалом у літаку в момент катастрофи перебували 171 пасажир і 6 членів екіпажу. На борту серед пасажирів було двоє дітей, уточнив міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Чахит Турхан.

За словами губернатора Стамбулу Алі Єрликая, більшість постраждалих перебувають у лікарнях в доброму стані і їхньому життю загрози немає. Також представник регіональної влади заявив, що причиною катастрофи літака могли стати погані метеоумови в районі летовища.