Доктор Клопфер володів трьома клініками абортів / metronews.ru

У будинку американського лікаря в окрузі Уїлл штату Іллінойс виявили понад 2400 останків ембріонів.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Читайте такожПапа Франциск порівняв аборти з «найняттям кілера»Зазначається, що частину останків знайшли в гаражі, а частину – в машині, які належали докторові Ульріху Клопферу. Поки поліцейські не виявили доказів того, що він робив аборти вдома. За словами слідчих, останки збереглися після операцій, що проводилися між 2000 і 2003 роком.

Відео дня

«Сьогодні ми нарешті поховаємо 2411 ненароджених дітей... Вони заслуговують більшого, ніж холодний, темний гараж або багажник автомобіля», – заявив генеральний прокурор Індіани Кертіс Хілл.

Ульріх помер 3 вересня 2019-го. Коли сім'я доктора стала розбирати його речі, вони виявили ембріони в запечатаних пластикових пакетах. Ті були передані окружному прокурору Індіани. Перш ніж поховати останки, поліцейські провели розслідування, яке розтягнулося на рік.

Зазначається, що Клопфер володів трьома клініками абортів. Серед виявлених речей доктора були знайдені медичні записи лікарень: з них випливає, що чоловік не дотримувався законів штату, які стосуються поховання ембріонів. Клопфер позбувся ліцензії ще у 2015-му.

Раніше УНІАН повідомляв, як дослідження показало, що більшість жінок відчувають полегшення після аборту.