Ілюстрація REUTERS

Перші випадки зараження коронавірусом COVID-19 зафіксовано в Тринідаді і Тобаго, Гані і Габоні.

Читайте такожApple рекомендує не приміряти годинники і навушники через коронавірус

Як повідомили місцеві ЗМІ, всі інфіковані повернулися з Європи і Туреччини, передає kommersant. За словами глави МОЗ Тринідаду і Тобаго Терранса Дейалсінгха, на якого посилається місцеве видання Trinidad and Tobago Newsday, заражений - 52-річний чоловік, який нещодавно повернувся зі Швейцарії. Його хвороба протікає в м'якій формі, чоловік перебуває на карантині у себе вдома.

Відео дня

Ганське видання Daily Graphic з посиланням на МОЗ повідомило про два перші випадках зараження в країні. Один із заражених повернувся в Гану з Норвегії, інший - з Туреччини. Вони перебувають в ізоляції. «Я хочу запевнити ганців в тому, що уряд разом з Міністерством охорони здоров'я буде продовжувати старанно працювати, щоб забезпечити безпеку».

Газета Gabon Matin повідомила про виявлення першого зараженого, який повернувся з Франції. 27-річний місцевий житель ізольований, стан його здоров'я покращується.

У світі кількість хворих коронавірусом перевищує 130 тис. осіб, померло 4,7 тис. Коронавірус поширився більш ніж на 110 країн.