Дмитро Пєсков / фото REUTERS

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков звернувся до журналістів кремлівського пулу і попросив їх не приходити в Кремль, якщо вони не зовсім здорові.

Про це повідомляє Дождь.

Він назвав це пересторогою і виявом поваги до колег.

Відео дня

«Якщо у вас нежить, якщо у вас кашель, вас морозить, якщо у вас погане самопочуття, що не обов'язково має бути пов'язано з коронавірусом; якщо ви себе погано почуваєте - будь ласка, не приходьте в Кремль. Не беріть участі в журналістській роботі в Кремлі. Ми звертаємося до вас з проханням проявляти особливу пильність щодо свого самопочуття», — сказав Пєсков журналістам.

Читайте такожУ Москві до 10 квітня заборонили масові заходи: у мерії кажуть, що через коронавірус

Прес-секретаря президента також запитали, чи будуть ухвалюватися якісь додаткові заходи щодо гарантування безпеки президента у зв'язку з його виступом в Держдумі, де був присутній депутат від ЛДПР Сергій Катасонов, який повернувся з Франції.

«Я переконаний, що президент не був у контакті з цим депутатом. Ви всі бачили, що він був на трибуні, виступав з трибуни. Не думаю, що до Путіна цей депутат виступав з цієї трибуни», — сказав Пєсков.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Росії відомо про 28 випадків зараження коронавірусом. Четверо росіян і двоє китайців вже одужали і виписані з лікарень. Один чоловік помер.