REUTERS

В горах на заході Непалу розбився другий за останні два дні пасажирський літак, на його борту перебувало 11 осіб, повідомляє Lenta.ru.

"Представник уряду Падамлал Ламічан (Padamlal Lamichane) заявив, що в результаті події загинула щонайменше одна особа. Літак, за його словами, належав авіакомпанії Kasthamandap Airlines", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перед падінням на повітряному судні почалися технічні негаразди, після чого екіпаж прийняв рішення приземлитися на поле в горах. Виконати маневр пілотам не вдалося, внаслідок чого літак розбився.

Відео дня

Читайте такожУ горах Непалу зник пасажирський літак

У статті повідомляють, що місце події знаходиться у важкодоступному районі - шлях до найближчого міста займає щонайменше чотири години. На даний час туди направляються поліцейські та рятувальники, зі столиці країни Катманду вилетів вертоліт.

Читайте такожЗнайдено залишки зниклого у Непалі літака: загинули всі 23 особи

24 лютого у горах в центральній частині Непалу розбився пасажирський літак. Всі 23 особи, що знаходилися на його борту, загинули. За попередньою версією, причиною катастрофи міг стати щільний ранковий туман, через який повітряне судно врізалося в гору.