Ан-26 / Фото УНИАН

Про це повідомив Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.

За інформацією Посольства України в Індії, 9 березня біля узбережжя Бангладеш зазнав катастрофи літак АН-26, на борту якого перебували четверо членів екіпажу - громадян України.

Читайте такожУ Бангладеш спростували дані про росіян на борту Ан-26, в РФ заявили про український екіпаж

Відео дня

«В даний час бангладешські рятувальники знайшли трьох членів екіпажу повітряного судна (двоє загиблих, один знаходиться в критичному стані в місцевій лікарні)», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Росії розбився військовий літак

Українське диппредставництво в Індії тримає на контролі здійснення заходів з пошуку четвертого громадянина України та хід розслідування правоохоронними органами Бангладеш причин і обставин авіакатастрофи, додали в МЗС.

Читайте такожВ Туреччині біля кордону з Сирією розбився невідомий безпілотник - ЗМІ

Як повідомлялося, літак Ан-26 впав у море поблизу міста Кокс-Базар. На борту Ан-26 знаходилися 4 людини. В ході пошуково-рятувальної операції вдалося виявити двох членів екіпажу, один пізніше помер у лікарні, стан другого лікарі оцінюють як критичний.

ТАСС з посиланням на генерального консула Росії повідомив, що на борту Ан-26, який зазнав аварії 9 березня, перебував український екіпаж.

"Транспортний літак Ан-26, що належав приватній бангладешській компанії True Aviation, екіпаж з 4 людей був українським. За нашими відомостями, росіян на його борту не було", - сказав російський дипломат.

Пізніше було повідомлення з посиланням на поліцію, що один пілот Ан-26 - громадянин РФ, другий - України.