REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Путін сказав у ході спілкування з росіянами в прямому ефірі.

«Поки що я про це не думав, але обов'язково в Крим приїду, можливо, на кілька днів, у тому числі і для відпочинку. Дякую за запрошення», - сказав Путін.

Читайте такожПутін заявляє, що Росія не опиниться у "ворожому кільці" Туреччини, України, Грузії та Молдови

Відео дня

Говорячи про будівництво мосту через Керченську протоку, він заявив, що «зазвичай на такого роду об'єкти багато охочих».

«Тут ми, чесно скажу, насилу знайшли компанію, яка погодилася реалізовувати проект, - сказав Путін. За його словами, це сталося «через обмеженість у фінансах, і з огляду на інші обмеження, які можуть бути покладені на виконавця цих робіт».

«Але все-таки компанія є, вона працює і працює успішно, - заявив Путін. - Пройшла відповідні процедури відбору. Кілька місяців сперечалися щодо вартості, все-таки наші відповідні служби уряду навіть трошки знизили ціну кінцеву».

Також він повідомив, що до Криму сьогодні має бути включений третій ланцюг енергомосту 200 МВт, а протягом 2-3 тижнів, максимум, буде запущено четвертий ланцюг, і тоді буде 800 МВт. «Це повністю закриє той обсяг, який Крим отримував з боку України», - сказав Путін.