REUTERS

Про це він заявив в інтерв'ю одному з американських телеканалів, повідомляє Русская служба ВВС.

Байден заявив, що не вірити заявам про втручання росіян в президентські вибори з боку Трампа - "повне безумство".

"Для президента не вірити, не бути готовим прислухатися до безлічі служб розвідки, від військової розвідки до ЦРУ - абсолютне безумство", - сказав віце-президент.

Відео дня

"Сама думка про те, що ти можеш знати більше, ніж розвідка... Це як говорити, що ти знаєш фізику краще свого вчителя. "Я не читав книгу, я просто краще знаю", - продовжив критику Трампа Байден.

"Дорослішай, Дональд, дорослішай. Настав час. Ти - президент. Настав час щось робити. Покажи нам, на що ти здатний", - заявив Байден у відповідь на питання про випади Трампа в Twitter.

Резюмуючи, Байден все ж назвав обраного президента "хорошою людиною".

Читайте такожМаккейн назвав кібератаки Росії "ударом по американській демократії"

Як відомо, протягом кількох останніх місяців Трамп піддавав сумніву заяви розвідслужб США про причетність Росії до кібератак. У четвер Трамп сказав однак, що є "великим шанувальником" розвідувальних агентств.

У четвер президентові Бараку Обамі було представлено доповідь про втручання ззовні в хід виборчої кампанії в США.

Знову обраного президента США Дональда Трампа проінформують про зміст цього документу в п'ятницю. Частина доповіді, де не міститься секретна інформація буде оприлюднена наступного тижня.

Адміністрація Обами також видворила з країни 35 російських дипломатів і закрила дві резиденції, якими нібито користувалися представники російських розвідслужб.