Раніше фахівці попереджали, що міст довго не простоїть / Фото Aktu.cz

У Празі обрушився легкий бетонний міст для пішоходів і велосипедистів, в результаті чого постраждали чотири людини. "Центральна частина мосту впала в річку, можливо обвалення решти конструкції мосту", –розповів журналістам представник міської служби пожежної охорони Праги Мартін Кавка, передає 112.ua.

Читайте такожНе гірше від Джеймса Бонда: екстремали зістрибнули з вершини гори й влетіли до літака на ходу (фоторепортаж, відео)

Він додав, що в результаті події постраждали чотири людини, які перебували на мосту. Відзначається, що двоє постраждалих перебувають у важкому стані.

Відео дня

За інформацією представника міської поліції Томаша Гулана, зараз вертоліт з апаратурою для теплової зйомки досліджує дно річки в районі аварії і стежить за ситуацією під зменшеним частиною мосту. Задіяні також каноїсти розташованого на острові спортклубу.

Відзначається, що міст з'єднував правий берег Влтави з Імператорським островом неподалік від центру Праги. Фахівці обстежили міст в 2011 році і винесли тоді вердикт, що він прослужить не більше шести років.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно у нічному клубі на Тенеріфе обрушився танцпол, постраждали 22 людини.