Королева Великобританії Єлизавета II / REUTERS

Новий епізод саги «Зоряні війни» - одна з найбільш очікуваних кінопрем'єр цього року, пише Harpers Baazar.

Читайте такожКоролева Єлизавета стала першим монархом, святкують 70-річний ювілей весілля

Робота над фільмом почалася в 2015 році - за цей час знімальна команда зуміла не тільки втілити новий сюжет, але і створити ідеальну картинку. Важливою частиною візуального ряду стали вбрання героїв, над дизайном яких працював художник по костюмах Майкл Каплан.

Відео дня

В інтерв'ю виданню Fashionista Майкл розповів про свої джерела натхнення, одним з яких став образ королеви Єлизавети II. «Райан (Райан Джонсон — режисер і сценарист фільму) хотів, щоб Лея виглядала по-королівськи, щоб вона була схожа на принцесу. Я подумав, що для цього підійдуть кейпи, особливо для сцен в печері і на полі бою. Мене надихнули фотографії Єлизавети II, на яких вона була одягнена в мілітарі кейп. Крім того, ми спеціально створили прикраси. Я хотів, щоб вона виглядала настільки красиво і велично, наскільки можливо. Її вбрання вийшли в стилі «Зоряних воєн», але разом з тим, дуже елегантними», – ділиться Майкл.

Стиль Єлизавети II - дійсно гідне джерело натхнення. Сподіваємося, що її онуки-шанувальники «Зоряних війн» покажуть королеві новий епізод і разом оцінять її модне вплив на цей Всесвіт.