@QalaatAlMudiq

Міноборони Росії заявило про знищення групи повстанців, які нібито причетні до знищення Су-25 в Сирії, що призвело до загибелі пілота.

Про це повідомили в російському оборонному відомстві, пише "ТАСС".

Читайте такожМіноборони РФ підтвердило інформацію про збитий в Сирії російський штурмовик (відео)

Відео дня

Як повідомляють у російському Міноборони, удар було завдано по району, звідки був випущений снаряд з переносного зенітно-ракетного комплексу. Для цього використовувалося високоточна зброя. Загиблі є бійцями "Джебхат ан-Нусри".

"По району, підконтрольному терористичному угрупованню "Джебхат ан-Нусра" в провінції Ідліб, звідки був проведений пуск ракети ПЗРК по російському літаку Су-25, завдано групової удару високоточною зброєю", - сказали в російському відомстві.

"За даними радіоперехоплення, в результаті удару знищено більше 30 бойовиків "Джебхат ан-Нусри", - йдеться в повідомленні.

У той же час група незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Team повідомила про нанесення ударів касетними бомбами замість високоточної зброї в районі населеного пункту Масеран, поруч з яким був збитий російський Су-25.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні сирійські повстанці збили штурмовик Су-25 російських ВКЗнад північно-західною сирійської провінцією Ідліб. Пілот загинув. Міноборони РФ підтвердило цю інформацію.