REUTERS

Організатори щорічної міжнародної конференції щодо ПРО, яка відбудеться 17-20 червня в Майнці (ФРН) відмовили російським представникам в участі у заході.

Про це повідомляє прес-служба МЗС РФ.

"Організатори щорічної міжнародної конференції щодо ПРО, яка відбудеться 17-20 червня в Майнці (ФРН), відхилили заявку на участь у ній російських представників.

Відео дня

Читайте такожЗбитий в зоні АТО безпілотник виявився російським літаком-розвідником "Орлан-10"

"Як стало відомо, організатори щорічної міжнародної конференції щодо ПРО, яка відбудеться 17-20 червня в Майнці (ФРН), відхилили заявку на участь у ній російських представників. При цьому вони послалися на якісь «різні труднощі, які нещодавно з'явилися», які, мовляв, не дозволять створити належні умови для прийому російських гостей», - зазначається в повідомленні.

Читайте такожРосія обіцяє гуманітарну допомогу угрупованню "ДНР"

У МЗС РФ відзначають, що "цей крок вписується в загальну лінію зі згортання діалогу з Росією з питань ПРО, яку останнім часом проводять США і їх союзники по НАТО".

Як раніше повідомляв УНІАН, країни ЄС, США та члени НАТО вже згорнули багато спільних з РФ проекти через анексію Криму та агресію на Південному сході України.