Армія оборони Ізраїлю готується використовувати "важкі наземні засоби"

Представник ізраїльської армії також попередив ізраїльтян, які живуть недалеко від Сектора Гази, щоб вони не залишали укриття.

Ізраїль буде використовувати проти угруповання ХАМАС важку бронетехніку. У зв'язку з чим, представник ізраїльської армії попередив ізраїльтян, які живуть недалеко від Сектора Гази, щоб вони не залишали укриття.

Про це йдеться в заяві Міністерства оборони країни. "Наша мета полягає в тому, щоб всі терористи були знищені, щоб всі спільноти були звільнені від терористів", - йдеться в заяві ЦАХАЛ, повідомляє ВВС.

У заяві сказано, що авіація завдає повітряних ударів по Сектору Гази, після чого армія продовжить використовувати "важкі наземні засоби".

Чи означає це, що Ізраїль починає наземну операцію в Секторі Гази, поки невідомо.

Напад на Ізраїль

7 жовтня 2023 року бойовики ХАМАС завдали з Сектора Гази масованого ракетного удару по Ізраїлю, випустивши понад 2000 ракет. 

Ізраїльська армія атакує позиції палестинців. Авіація рівняє з землею місця скупчення терористів. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила, що завдала удару по двох висотних будівлях в Газі, де знаходилися військові об'єкти ХАМАС.

Бойове крило ХАМАС - угруповання "бригади Ізеддіна аль-Кассема" виступило із загрозою, що у відповідь на "руйнування палестинської вежі в Газі буде завдано удару по Тель-Авіву".

Вас також можуть зацікавити новини: