Знайдено тіла вже чотирьох загиблих членів екіпажу затонулого судна Arvin

Рятувальники намагаються визволити зі скель двох членів екіпажу затонулого суховантажного судна.

Знайдено тіла вже чотирьох загиблих членів екіпажу суховантажного судна Arvin, яке затонуло 17 січня в Чорному морі біля берегів Туреччини.

Про це повідомляє ТАСС.

Читайте такожНа борту затонулого біля берегів Туреччини судна було 10 українців, пошукова операція триває-МЗС

За словами губернатора провінції Бартин Сінана Гюнера, знайдено тіла чотирьох загиблих. Рятувальники намагаються визволити зі скель двох членів екіпажу затонулого судна.

У районі аварії знаходяться катера берегової охорони й Управління із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD), а також фрегат ВМС, повідомляє агентство "Анадолу».

Зважаючи на погані погодні умови пошуково-рятувальна операція ускладнена.

Корабельна аварія в Чорному морі: що відомо

  • Сьогодні, 17 січня, біля берегів Туреччини в Чорному морі затонув суховантаж Arvin. За даними МЗС України, врятовано 5 українців та 1 іноземця, їх госпіталізовано.
  • Раніше МЗС повідомляв, що на борту було 10 українців і 2 іноземці.
  • Водночас агентство ТАСС з посиланням на прес-службу Росморречфлоту повідомило, що на борту судна перебували 12 осіб, двоє з них - громадяни Росії. У відомстві також повідомили, що власником судна є українська компанія Arvin Shipping LTD.
  • За даними ЗМІ, суховантажне судно йшло під прапором Палау і перевозило вантажі з Грузії до Болгарії, але через погані погодні умови змінило курс і намагалося укритися в порту Бартин.