На кордоні Азербайджану і Вірменії спалахнули бойові дії / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні вдень, 12 липня, на азербайджано-вірменського кордоні спалахнули бої, є втрати.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони Азербайджану.

За даними оборонного відомства, територія Азербайджану була обстріляна з артилерійських установок, що спричинило бої на цьому напрямку. Втрати зафіксовані з обох сторін, але детальна інформація про кількість загиблих або поранених не наводиться.

Відео дня

Пізніше у відомстві додали, що "атаку відбили", двоє азербайджанських військовослужбовців загинули, п'ятеро поранені.

Читайте такожТуреччина розпочала антитерористичну операцію в Іраку

"Підрозділи збройних сил Вірменії з метою захоплення наших позицій на Товузському напрямку азербайджано-вірменського державного кордону здійснили спробу атаки із застосуванням артилерії. В результаті вжитих заходів противнику було завдано удару, і він був відкинутий назад, зазнавши втрат. В ході боїв двоє військовослужбовців азербайджанської армії загинули і п'ятеро отримали поранення", - повідомили в Міноборони Азербайджану.

Своєю чергою, Міністерство оборони Вірменії стверджує, що група азербайджанських солдатів спробувала перетнути державний кордон на позашляховику, але повернулася на свої позиції після попередження.

Вірменські військовослужбовці відкрили вогонь і ліквідували кількох бійців з іншого боку. При цьому, про втрати зі свого боку Вірменія не повідомляє. За її версією, постраждали тільки сили Азербайджану.

Нагадаємо, минулого року сталося загострення військового протистояння між Індією і Пакистаном.