Байден вляпався в скандал, обматюкавши журналіста (відео)

Президент США після інциденту подзвонив скривдженому журналісту.

Президент США Джо Байден осоромився через включений мікрофон. Він назвав журналіста телеканалу Fox News Пітера Дусі "тупим сучим сином".

Відповідне відео оприлюднили в Twitter.

Відзначається, що інцидент трапився в понеділок, 24 січня, перед зустріччю Байдена з економічними радниками.

Голова Білого дому сказав вступне слово, після чого журналістів попросили вийти, але вони почали вигукувати питання. За словами Байдена, питання стосувалися ситуації навколо РФ та України, а не зниження цін в країні, що і було темою зустрічі з економічними радниками.

"Чи відповісте ви на питання про інфляцію? Чи вважаєте ви, що інфляція - це політична відповідальність на проміжних виборах (до Конгресу, які повинні пройти в кінці цього року - ред.)?" - запитав Пітер дусі.

Читайте такожПрезидентом ПАРЄ обрали проросійського політикаСаме це питання і стало вирішальним.

"Це велика цінність. Більша інфляція. Що за тупий сучий син", - сказав Байден сам собі, але мікрофон був ще включений, а тому його почули всі.

Пізніше стало відомо, що Байден подзвонив журналісту та попросив його не ображатися. Дусі в свою чергу пообіцяв й надалі ставити незручні питання.

Як раніше повідомляв УНІАН, президент США Джо Байден повернувся в Білий дім після новорічних свят, проведених в штаті Делавер. На авіабазі Ендрюс вирувала хуртовина. В результаті американському президенту довелося ще близько півгодини перебувати в літаку. Байден зміг вийти з літака після того, як посадкову смугу розчистили від снігу.

Вас також можуть зацікавити новини: