Чи є в РФ партизани? / фото flickr.com/bwjones

Український народ зараз бореться не тільки за свою свободу, виходить, він бореться і за свободу Росії, вважає екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

Про це він заявив в ефірі Фейгін LIVE.

"Це несправедливо, що він там бореться один без росіян. Точніше, звичайно, в Україні вже є досить значна кількість росіян, які разом з нами тут борються - від 2 до 4 тисяч осіб", - зазначив Пономарьов.

Зеленський неодноразово заявляв, що потрібен рух опору в Росії, там має бути зроблено все, щоб еліта злякалася, щоб вона зрозуміла, що відсидітися неможливо, треба рвати кігті.

"Я вважаю, що громадянська війна в Росії триває давно... І почали її не партизани і не ліберали, які завжди були частиною цієї влади. Почав її Володимир Путін... Ще за Єльцина, напевно, почалася за рівнем протистояння. Зараз якщо подивитися на психологію дорогих росіян, то вони сприймають війну як щось середнє між громадянською і релігійною", - зазначив екс-депутат Держдуми.

Також він розповів про партизанські організації, які зараз діють в Росії. За його словами, він знає про три такі мережі. 

"За кількістю акцій в цілому приблизно 80% зроблені активістами лівого спрямування і 20% - активістами правого спрямування", - зазначив Пономарьов.

Раніше Пономарьов заявляв, що якщо замість президента Росії Володимира Путіна до влади прийде його конституційний наступник - прем'єр-міністр Михайло Мішустін, то він буде намагатися зупинити бойові дії в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: