Кім Чен Ин посилив військову риторику на артилерійських навчаннях у Північній Кореї, - The Times

Кім "висловив глибоке задоволення" тим, що підрозділи "повністю готові до постійної мобілізації для боїв".

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин спостерігав за артилерійськими навчаннями північнокорейських військових. Державне ЗМІ Пхеньяну KCNA повідомило в п'ятницю, що в навчаннях брали участь підрозділи, які перебувають на відстані пострілу від "ворожої столиці", маючи на увазі Сеул, і додало, що вони "виконували важливі військові завдання зі стримування війни".

Як пише The Times, артилерійські навчання в четвер були спрямовані на підвищення боєготовності та реального військового потенціалу, додає KCNA. Спостерігаючи за навчаннями в четвер, Кім "висловив глибоке задоволення" тим, що підрозділи "повністю готові до постійної мобілізації для битв", йдеться в повідомленні.

Кім закликав військових продовжувати підготовку, щоб артилерійські підрозділи могли "взяти ініціативу у свої руки, завдаючи нещадних і швидких ударів у момент вступу в реальну війну". У доповіді йдеться: "Він наголосив на необхідності підготовки всіх артилеристів усієї армії як експертів у галузі артилерійського бою... І поставив важливі завдання щодо завершення артилерійської підготовки до війни".

Можливість ескалації на Корейському півострові - деталі

Раніше цього тижня Північна Корея заявила, що Сеул і Вашингтон заплатять "високу ціну" за масштабні військові навчання, відомі як "Щит свободи", що розпочалися в понеділок, і закликала союзників припинити "божевільні військові навчання".

Сін Вон Сок, міністр оборони Південної Кореї, відвідав напередодні столичне командування оборони і наказав дати рішучу відповідь у разі провокацій з боку Північної Кореї. Цього року Пхеньян оголосив Південну Корею своїм "головним ворогом", розпустив агентства, що займаються питаннями возз'єднання і взаємодії, і пригрозив війною через "навіть 0,001 мм" територіального порушення.

Вас також можуть зацікавити новини: