Остання фотографія Кім Чен Ина / Фото REUTERS

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин раптово з'явився на публіці після своєї місячної відсутності.

Журналісти видання NK News помітили, що диктатор сильно схуд, а це може свідчити про його хворобу.

Особливу увагу автори видання приділили годиннику північнокорейського вождя, зазначивши, що їх ремінець був застебнутий на кілька поділок тугіше, ніж раніше.

Відео дня
Фото REUTERS

На думку експертів, за раптовою втратою ваги може стояти перехід північнокорейського лідера на більш здоровий спосіб життя. З моменту приходу до влади у 2011 році Кім Чен Ин набирав по 6-7 кілограм щороку, а у 2020 році важив вже 140 кілограмів.

При цьому різке схуднення може бути викликано і проблемами зі здоров'ям, чутки про які поширюються з минулого року, йдеться в статті.

Фото REUTERS
Фото REUTERS

Пропажі Кім Чен Ина

31 травня журналісти помітили, що Кім Чен Ин не з'являвся на публіці вже 24 дні, що є для нього рекордним періодом відсутності у 2021 році.

Раніше представник південнокорейського міністерства об'єднання зазначив, що Кім Чен Ин став рідше з'являтися на публіці. За його словами, це може бути пов'язано з пандемією коронавірусу.

Навесні минулого року Кім Чен Ин зник з поля зору на 20 днів. Тоді на тлі пандемії COVID-19 його відсутність породило безліч версій і чуток про його важку хворобу і навіть смерть.

Однак на початку травня він все ж з'явився публіці, відвідавши відкриття заводу з виробництва добрив.