Лукашенко заявив, що "дуже скоро" піде: "не треба гадати"

При цьому він відмовився називати ім'я свого можливого наступника.

Олександр Лукашенко заявив, що "дуже скоро" піде, відповідаючи на питання про те, хто буде президентом Білорусі після нього.

Мова про це зайшла 9 серпня у ході прес-конференції Лукашенка, передає БЕЛТА.

"Не треба гадати, коли піде Лукашенко і так далі. Дуже скоро", – сказав Лукашенко.

При цьому він відмовився називати ім'я свого можливого наступника.

Читайте також"Тільки головний біль": Лукашенко висловився про союз з Росією"Кого білоруський народ обере, той і буде президентом, це дійсно так. Яку позицію при цьому займатиму я, я не визначився", – сказав Лукашенко.

Лукашенко про Україну та союз з Росією

Крім того, у ході прес-конференції Лукашенко звинуватив президента України Володимира Зеленського у підготовці бойовиків та переправлення зброї на територію Білорусі.

"Гаразд, побіг за Заходом (Зеленський – ред.), плюнув на все, але навіщо ти бойовиків готуєш на території України та зброю перекидаєш до нас сюди? Адже зброя йде в основному з України", – заявив він.

А говорячи про союз з Росією, Лукашенко заявив, що Москва завжди тримала Мінськ на відстані, але тепер у РФ не залишилося вибору. Разом з тим, за його словами, мови про входження Білорусі до складу Росії не йде:

"Ми – суверенні та незалежні держави, наші люди дуже цінують те, що через багато століть ми стали суверенними та незалежними".

Вас також можуть зацікавити новини