Захарова і Медведєв стали на бік Путіна / скріншот

Відома російська пропагандистка і представник МЗС Росії Марія Захарова прокоментувала військовий заколот в РФ, організований ватажком ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним. 

У своєму Телеграм-каналі вона почала пост з лестощів на адресу Путіна, який виступив сьогодні вранці зі зверненням до росіян. Захарова заявила, що в Росії один головнокомандувач, і "він закликав усіх об'єднатися".  

Права рука Лаврова заявила, що зараз у РФ все особисте треба відкласти на потім, при цьому вона безпосередньо не назвала ім'я Пригожина, але натякала на його амбіції.

"Тому що якщо ми зараз не об'єднаємося, якщо кожен буде за себе або за своє бачення ситуації, нічого вже не буде важливо. Тільки єднання. Єднання під прапорами головнокомандувача", - написала пропагандиста. 

Вона додала, що "ворог чекає наших міжусобиць", очевидно, говорячи про українську сторону. І закликала "мужиків зі зброєю у руках" триматися і не піддаватися та об'єднуватися.

Накатав пост з приводу того, що відбувається в Росії, й екс-президент РФ Дмитро Медведєв. Він забився в істериці і заявив, що "зовнішній і внутрішній ворог" хочуть розірвати Російську Федерацію, і також закликав "згуртуватися" навколо Путіна.

"Розкол і зрада – шлях до найбільшої трагедії, вселенської катастрофи. Ми її не допустимо", - додав Медведєв.

Звернення Путіна 24.06.2023

Президент РФ довго мовчав з приводу організованого ватажком ПВК "Вагнера" заколоту в Росії, але вранці 24 червня він все ж таки виступив зі зверненням до росіян. Путін розкритикував дії Пригожина, при цьому він не назвав імені ватажка "вагнерівців", лише заявив, що на всіх учасників цього заколоту чекає покарання.

Вас також можуть зацікавити новини: