Медведєва депутат Держдуми назвав "ідіотом" / фото REUTERS

Депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков розповів про божевілля кремлівської верхівки, зокрема Дмитра Медведєва. Він каже, що той зовсім з котушок з'їхав.

В ефірі проекту FreeДом Гудков нагадав про пост Медведєва, який той вже видалив і в якому він ставить під сумнів державність Грузії. 

"Тобто у них абсолютно там з'їхалися мізки. Це явно може бути в тому числі результатом якогось терапевтичного впливу, якогось курсу лікування", - говорить депутат Держдуми. 

Він вважає, що зараз Путіна переслідує маніакальна ідея помститися Україні, підкорити її, так би мовити. За його словами, ця ідея змінила свідомість значної частини його оточення.

"Вони (оточення глави РФ, - УНІАН.) теж не в адеквате, вони, можливо, адекватніші за Путіна, оскільки ідея війни з Україною - це особиста ідея Путіна. Вона сиділа у нього в голові багато років і ось потім реалізувалася... Це якийсь психіатричний синдром, тому що ось ми знаємо з вами, що шизофреніки створюють ілюзії, потім в цю ілюзію свято вірять як у непохитну істину. Ось щось схоже відбувається з цими людьми", - говорить Гудков. Також він додав, що ці люди можуть змінюватися зовні.

Також у депутата Держдуми запитали, чи дійсно у Медведєва великі проблеми алкоголем. Він цю інформацію не підтвердив і не спростував. 

"Він такий рихленький, дрябленький, чесно кажучи, для його віку", - говорить Гудков.

За інформацією журналістів, колишній президент РФ намагався накласти на себе руки. Охоронець нібито виявив Дмитра Медведєва в стані алкогольного сп'яніння і зі зброєю в руці.

Вас також можуть зацікавити новини: