Ніхто не говорить, що сталося з Олексієм Навальним / Фото: navalny.com

Російський опозиціонер Олексій Навальний після отруєння не приходив до тями, його стан залишається без змін.

Читайте такожОтруєння Навального: очевидець розповів, як опозіціонеру стало погано в літаку (відео)

Про це повідомила в Twitter прес-секретар політика Кіра Ярмиш.

Відео дня

Вона не визнає версію про те, що Навальний «щось випив або з'їв сам».

«Судячи за кремлівськими смітниками, їм треба було 5 годин, щоб виробити спільну проривну версію: Навальний щось випив або з'їв сам. Це, зрозуміло, повна нісенітниця. Стан Олексія поки без змін. У свідомість не приходив, діагноз не повідомляють», - зазначила Ярмиш.

Twitter

Своєю чергою, заступник головного лікаря омської ЛШМД Анатолій Калініченко заявив, що стан Навального стабільний.

"Стан пацієнта стабільний, інтенсивна терапія триває. Лікарі займаються порятунком його життя. Слава богу, у нас у відділенні є спеціалізований центр для лікування таких пацієнтів" - цитує його слова Mash.

Отруєння Навального: що відомо

  • Російського опозиціонера Олексія Навального госпіталізували з ознаками отруєння. Політику стало погано в літаку, на якому він летів до Томська.
  • Прес-секретар Навального повідомила, що він перебуває в комі. Незабаром його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. До лікарні на вимогу штабу викликали поліцію.
  • Російський Telegram канал LIFE SHOT, посилаючись на джерело, писав, що у Навального попередньо діагностували гостре отруєння невстановленою психодислептиком, який може викликати галюцинації.
  • Житель Томська, що летів з чоловіком одним рейсом, опублікував в Instagram фото, як опозиціонер п'є гарячий напій в будівлі аеропорту. Імовірно, після напою йому і стало погано.
  • Це не перше отруєння Навального. У липні 2019 року російського опозиціонера затримали після мітингу за допуск незалежних кандидатів на вибори до Московської міської думи, і вже наступного дня госпіталізували в лікарню з ознаками отруєння. Тоді медики діагностували у політика «гостру алергічну реакцію». За його словами, у нього почала «горіти і колотися» шкіра на обличчі, шиї і вухах.