"Пролог до Третьої світової": Медведєв відреагував на гарантії безпеки для України

Кремлівський блазень традиційно продовжив лякати ядерною війною.

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв назвав документ безпекового договору для України "прологом до Третьої світової".

Колишній президент РФ в своєму Telegram почав погрожувати НАТО і заявляти, що "українським нацистам гарантій ніхто не дасть". 

"Київська камарилья народила проект "гарантій безпеки", які є прологом до третьої світової війни. Звісно, ​​ніхто жодних "гарантій" українським нацистам не дасть. Адже це майже те саме, що застосувати до України ст. 5 Північноатлантичного пакту (Вашингтонського договору). Для НАТО – те саме лайно, лише вид збоку. Тому – страшно.

Якщо продовжиться нестримне накачування київського режиму найнебезпечнішими видами озброєнь, то рано чи пізно військова кампанія перейде на інший рівень. У неї зникнуть видимі межі та потенційна передбачуваність дій сторін конфлікту. Вона піде за своїм власним військовим сценарієм, залучаючи до нього нових учасників", - пише Медведєв.

Наприкінці кремлівський блазень традиційно почав лякати ядерною війною:

"Все запалає і навколо них. Їхні люди хапнуть горя по повній програмі. У них у прямому сенсі горітиме земля і плавитиметься бетон. Нам теж дуже дістанеться. Усім буде дуже погано", - додав Медведєв.

Раніше екс-президент Росії "наїхав" на Німеччину, яку назвав "ворогом".

Вас також можуть зацікавити новини: