Російський політолог сказав, хто "підсадив" Путіна на косметологічні процедури

Здається, президент РФ потече, якщо до нього притулити батарею, пожартував експерт.

Те, що президент Росії Володимир Путін активно робив різні косметологічні процедури, свідчить про явну боязнь старості.

Робити косметологічні процедури очільника РФ навчив екс-прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі, розповів російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"…Ну, на обличчі у нього (у Путіна - Ред.) різні проблеми. Оскільки ми знаємо його схильність до косметологічних процедур. Так, звісно, цього його навчив його друг - Сільвіо Берлусконі. Але зрозуміло, що всі ці ботокси й інше - явний вияв страху старості. Скажімо так, це не очевидне рішення - використовувати косметологічні різні речі, у таких обсягах у всякому разі", - зазначив співбесідник.

Експерт також пожартував про зовнішність президента Росії: "Здається, якщо до Володимира Володимировича притулити батарею - він потече…".

Зовнішність Володимира Путіна - цікава інформація

За офіційними відомостями, Володимир Путін народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді (тодішній Санкт-Петербург), однак польська письменниця й журналістка Кристина Курчаб-Редліх стверджує, що президент РФ на два роки старший.

У мережі не раз повідомляли, що замість Путіна на різних заходах з’являються його двійники, і вказували на різні зміни у зовнішності російського лідера. Експерти, зокрема, пластичні хірурги стверджували, що зміни у зовнішності Путіна пов’язані з процедурами, спрямованими на боротьбу з віковими змінами.

Довідка УНІАН. Ботоксом називають препарат, що який знижує чи блокує активність певної групи м'язів, завдяки чому зменшуються зморшки.

Вас також можуть зацікавити новини: