Мати Володимира Путіна кинула чоловіка, від якого його народила, повідомила журналістка / скріншот відео

Президент РФ Володимир Путін народився не у 1952 році, а на два роки раніше, і його батьками насправді є не ті люди, імена яких вказані в офіційній біографії російського лідера.

Справжній батько Путіна - Патон Привалов, а мати - Віра, розповіла польська письменниця й журналістка Кристина Курчаб-Редліх проекту "Гроші".

За її словами, мати Путіна досить довго жила з Приваловим, а потім пішла від нього, оскільки дізналася, що він одружений.

"Його справжня мати... народилася під Уралом в маленькому селищі Терьохіно... дуже недалеко від містечка Очер... і в цьому ж містечку вона почала вчитися в технікумі, і вона там познайомилася з людиною, з якою вона жила... досить довго, щоб виявилося, по-перше, що вона вагітна від неї", - розповіла письменниця.

Курчаб-Редліх додала, що мати Путіна дізналася про те, що Привалов одружений після того, як йому прийшла посилка від дружини.

"Прийшло... на цю людину, і виявилося, що він одружений, ...тому що посилка була від його дружини. І коли Віра Миколаївна це зрозуміла, вона відразу зібрала речі й втекла... до своїх батьків... маленький Володя народився в містечку Очер... Патон Привалов кудись провалився... ніхто про нього не чув", - сказала журналістка.

Пізніше вона поїхала на практику в Узбекистан і там познайомилася з грузином Георгієм Осепашвілі. Письменниця зазначила, що вони одружилися через три місяці після знайомства, і поїхали в Грузію.

"...вона поїхала з ним в грузинське селище Метехі і через рік, коли Володі було 3 рочки, вона попросила матір, щоб вона привезла їй сина... є докази, такі, як розмови з жителями маленького селища Метехі, які підтверджують, що жив у нас такий маленький Вова Віри Миколаївни, яка є дружиною грузина... він жив, але... цей грузин, дуже його недолюблював, і йому там дуже зле було, і мати... його забрала...", - поділилася Курчаб-Редліх.

Біографія Путіна - цікаві новини

За офіційними даними, Володимир Путін народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді (Санкт-Петербурзі) в сім'ї бідних селян Марії Шеломової і Володимира Путіна. Володимир нібито був третім і наймолодшим сином, а двоє старших його братів померли в дитинстві.

Експерти не раз стверджували, що факти, зазначені в офіційній біографії Путіна, не відповідають дійсності.

У 2019 році редактор сайту "Путинизм" Артем Круглов говорив, що сім'я Путіна утворилася після того, як його майбутній батько виколов дівчині око вилами і змушений був на ній одружитися. За його словами, саме дівчина без ока народила Путіна.

У вересні 2022 року колишній російський банкір і екс-друг Путіна Сергій Пугачов стверджував, що у російського лідера були інтимні проблеми до того, як він став президентом РФ, - йому безплатно "не давали".

Варто зазначити, що Путін почав керувати Росією з 31 грудня 1999 року - тоді він був призначений виконувачем обов'язків президента, а пізніше його не раз обирали на цю посаду.

Вас також можуть зацікавити новини: