Георгій Габунія знову звернувся до Путіна / Скріншот з відео

Грузинський журналіст Георгій Габунія, який влітку минулого року обматюкав Путіна в ефірі телеканалу «Руставі-2», знову накинувся на російського президента з образами.

Читайте такожAtlantic Council: Путін будує в Україні два протекторати за допомогою паспортів РФ

Як повідомляє «Радіо Свобода», журналіст звернувся до Путіна в ефірі телеканалу Mtavari Arxi. Там він заявив, що не буде виконувати обіцянку осквернити могилу президента Росії, яку дав рік тому, адже той не вартий навіть цього.

Відео дня

«Ти, грузинського, навіть л*йна не гідний», - заявив Габунія російською в кінці свого звернення.

В ході програми ведучий також заявив, що його зброя – слово, тоді як Путін "не шкодував для Грузії" справжньої зброї і "хіба що не скинув на країну ядерну бомбу".

Габунія також прокоментував інформацію про затримання на території Грузії громадянина РФ, який нібито готував замах на журналіста. Ведучий заявив, що не сумнівається в правдивості цієї інформації, і не боїться смерті.

Нагадаємо, 7 липня минулого року Георгій Габунія, ведучий авторської програми P. S., російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіна і нецензурно облаяв його.

Габунію звільнили з каналу «Руставі-2» в серпні після зміни власника. Причиною звільнення провідних журналістів гендиректор телекомпанії назвав конфлікт інтересів. За його словами, звільнення деяких співробітників також відбудеться після того, як вони повернуться з відпустки. Після звільнення Габунії та інших провідних журналістів працівники телеканалу почали бойкот.