Росіянин викинув речі українок з їхнього шезлонга і ліг на ньому сам / скріншот

У Туреччині на пляжі розгорівся скандал через поведінку російського туриста, який хвалився тим, що він вбивав українців на війні, жорстоко розв'язаній РФ.

Відео події зняла та опублікувала в мережі одна з учасниць цього конфлікту. Судячи з усього, громадяни України відійшли від шезлонгів, коли туди прийшов росіянин, прибрав їхні речі і викинув убік, а сам зайняв їхнє місце.

Ролик починається з криків росіянина: "Що вам повторити? Що ви понакидали свої речі?.. Кінчені, невиховані тварюки".

Після того, як українки покликали на допомогу охорону, громадянин РФ почав говорити про війну і дорікати жінкам у тому, що вони приїхали відпочивати до Туреччини, мовляв, краще б проспонсорували ЗСУ.

"Чуєш, ти, бл**ь, скільки у тебе "микол" полягло? Що, приїхали відпочивати? Краще б проспонсорували свою армію. Кінчені. Такі ж ростуть", - сказав росіянин. Останнє речення стосувалася дитини, що стояла поруч з українкою.

Далі громадянин РФ почав говорити про так звані "ЛДНР", назвавши їх "своїми територіями", він стверджує, що воював там:

"Ми вже з'їздили, були (на Донбасі, – УНІАН.). Вам фото показати, як я "микол" розмочив?... Їб*них "микол" їб*шив! Кінчені, бл**ь... І гроші витрачаю з ваших: знаєш, скільки я замочив таких, як ви?".

Скандал з росіянином, що ображав українок у Туреччині, отримав продовження

Пізніше стало відомо, що цього росіянина після конфлікту з українками виселили з готелю і відправили в поліцію. Тепер він у Туреччині дає свідчення правоохоронцям, повідомляється в Telegram-каналі "Андріюк online".

"Трохи хороших новин з Туреччини. Російського терориста сьогодні виселили з готелю і відправили в поліцію. Дає там свідчення", - йдеться у повідомленні.

Вас також можуть зацікавити новини: