Лукашенко заявив про розгортання армії Білорусі на західних кордонах країни / Фото: REUTERS

Олександр Лукашенко спрогнозував, що спокійного життя не буде, але Білорусь "сповнена рішучості відстояти свій суверенітет і незалежність".

Читайте такожДелегація з Москви пріїхала в Мінськ для Обговорення входження Беларуси до складу РФ - російський політолог

Про це чинний президент РБ заявив сьогодні на зустрічі з головою уряду Росії Михайлом Мішустіним, скаржачись на "перекидання військ НАТО" до кордонів Білорусі, передає БЕЛТА .

Відео дня

"Ви бачите, що відбувається у нас. Ми бачимо, що відбувається навколо Росії. Ми змушені були відповідати, бачачи недружні кроки з боку блоку НАТО біля наших кордонів. А для цього всі докази є, як би вони не виправдовувалися, і перекидання американських, інших підрозділів з глибини їх натівської території до кордонів Білорусі, особливо літаків F-16 (по-моєму, 16 або 18 літаків вони перекинули) ", - поскаржився Лукашенко.

"Ми розгорнули практично половину нашої білоруської армії. Фактично взяли під контроль західні кордони з Литвою і Польщею. І, як я часто говорю, фактично оточили Гродно, щоб протистояти цим загрозам. Напевно, ця демонстрація дала свій результат", - сказав він.

Як пише БЕЛТА, Лукашенко заявив, що спокійного життя не буде, "але Білорусь сповнена рішучості відстояти свій суверенітет і незалежність".

Що відбувається в Білорусі: хроніка протестів