Аліну Вороніну зарахували до числа моделей, яких затримали в Дубаї / підйом

Telegram-канал Mash повідомив, що однією з моделей, затриманих в Дубаї за оголену фотосесію виявилася Аліна Вороніна - дочка олігарха Максима Вороніна, екс-глави російського «Національного Корпоративного банку». Однак сама дівчина все заперечує.

Читайте такожУ Дубаї натовп оголених дівчат станцював на балконі хмарочоса: їх заарештували

Раніше повідомлялося, що на балконі готелю в Дубаї позували оголені жінки. За це вони були заарештовані - згідно з місцевим правом їх звинуватили в розпусній поведінці.

Відео дня

"Однією з красунь, попередньо, виявилася Аліна Вороніна, дочка шанованої людини. Дівчина займалася не цілком статусною професією, — що і привело її на той злощасний балкон", - повідомили в Mash.

Сама Вороніна заявила, що ця інформація не відповідає дійсності. Тепер вона має намір розбиратися з Telegram-каналом в судовому порядку.

"Проконсультувалася з юристом, планую подати заяву в прокуратуру за статтею КК 128.1 "Наклеп". Впевнена, що в сучасному світі перетин кордону іншої держави прекрасно відстежується і може бути повністю доведений. У Дубаї останній раз була у 2010 році, в супроводі батьків " - цитує її коментар "Подьем".

Вороніна зазначила, що чекає публікації спростування.

Скандал з голими моделями на балконі хмарочоса в Дубаї

  • Як повідомляє британське видання Mirror, в суботу ввечері, 3 квітня, в соціальних мережах з'явилися відео і фотографії, як на балконі в Дубаї позували оголені жінки. За це вони були заарештовані.
  • На відео видно більше десятка молодих жінок на балконі хмарочоса, яких, як стверджується, чоловік знімав на камеру.
  • Поліція заявила, що була заарештована група людей, які з'явилися на "непристойному відео".
  • Припускають, що фотосесія була організована в рамках якоїсь рекламної кампанії. Затримані жінки можуть провести до 6 місяців у в'язниці і виплатити штраф. За даними британського видання, цей штраф може скласти близько тисячі фунтів (38,5 тис.грн).
  • Mash повідомив, що у справі про зйомки оголених моделей на балконі в Дубаї затриманий IT-підприємець, засновник міжнародної компанії Involta Олексій Концов.
  • За інформацією ЗМІ, затримані дівчата - з Росії, Білорусі та України. А знімав їх чоловік з Ізраїлю, якому загрожує схоже покарання – трохи більше тисячі доларів штрафу і термін у в'язниці.
  • Міністерство закордонних справ України заявляє, що у Дубаї затримали 11 українок за порушення норм суспільної моралі.