Шотландка розповіла про невдалий досвід відвідування косметолога / Фото УНІАН

Шотландка поскаржилася на наслідки невдалої процедури щодо збільшення губ і порівняла їх зовнішній вигляд з сосисками.

22-річна Хлоя Макмахон розповіла журналістам, що після відвідування салону краси її губи розпухли в кілька разів і почали боліти, у зв'язку з чим вона вирішила зв'язатися з косметологом, повідомляє Daily Star.

Лікар порадив їй прикласти лід до рота і запевнив, що набрякання і поява синців — це нормальне явище після процедури.

Відео дня

«Це було пекельно. Мої губи стали схожі на сосиски. Вони були такими величезними, що я навіть не могла рухати нижньою частиною обличчя, мені було дуже страшно», — пояснила Макмахон.

Дівчина пошкодувала про процедуру / Фото: Chloe McMahon

Читайте також"Не дасі і 18-ти!": Брежнєва захопила Instagram молодим поглядом (фото)

Через величезний розмір губ, вона не могла їсти й пити. За словами постраждалої, вона звернулася в клініку з проханням повернути їй гроші, оскільки її не влаштовував результат.

Однак співробітники відмовили в поверненні коштів і запропонували зробити ще одну ін'єкцію безкоштовно. Через п'ять місяців після повторного прийому в пацієнтки посилилася алергічна реакція — її губи лопнули.

«Я була в депресії і соромилася спілкуватися з людьми. Я більше ніколи не буду збільшувати губи», — зізналася героїня матеріалу. Вона також порадила читачам робити будь косметологічні процедури тільки у спеціаліста з медичною освітою, а не у косметологів-самоучок.

Як повідомляв раніше УНІАН, українська співачка Ані Лорак, живе і працює в Росії, розмістила ролик, на якому показує обличчя з різних ракурсів на камеру і надуває губи.