Величезний алігатор загриз американця у дворі після урагану

Рептилію вбили мисливці, в шлунку у неї знайшли людські останки.

У США після урагану "Іда" алігатор напав на 71-річного Тімоті Саттерлі та буквально загриз його. Пізніше рептилію вбили мисливці, і в шлунку хижака виявили людські останки.

Про це з посиланням на офіс шерифа пише видання Metro.

"Після обстеження алігатора з'ясувалося, що в його шлунку є щось, схоже на людські останки. Це були верхні частини людського тіла", – наголошується в повідомленні.

Зараз слідчі проводять ряд необхідних експертиз, щоб упевнитися, що ці останки належать саме Тімоті Саттерлі.

Читайте такожУ Флориді чоловік витягнув з пащі алігатора свого собаку (відео)Повідомляється, що чоловіка шукали понад два тижні. За словами його дружини, величезний алігатор напав на її чоловіка на території їхнього домоволодіння. Хижак відірвав чоловікові руку, і місіс Саттерлі вирушила покликати когось на допомогу. Коли ж вона повернулася, чоловіка вже на місці не було.

Раніше повідомлялося, як в США в штаті Міссісіпі власник компанії з обробки рогів оленя Шейн Сміт знайшов у шлунку алігатора артефакти, створені шість та чотири тисячі років тому.

А в передмісті Солт-Лейк-Сіті Алігатор ледь не відірвав руку доглядальниці на очах у шокованої групи відвідувачів центру рептилій.

Вас також можуть зацікавити новини