У шлунку алігатора знайшли артефакти / фото ua.depositphotos.com

У США в штаті Міссісіпі власник компанії з обробки рогів оленя Шейн Сміт знайшов у шлунку алігатора артефакти, створені шість та чотири тисячі років тому.

Про це пише Fox News.

Американець вирішив обробити чотириметрову рептилію після того, як дізнався про те, що у Південній Кароліні знайшли незвичайні предмети у шлунку алігатора. У підсумку Сміт знайшов древній наконечник стріли та грузило.

Відео дня

Не виключено, що алігатор з'їв ці об'єкти, щоб поліпшити травлення.

Читайте такожКрокодил накинувся на священика під час масового хрещення в озеріЗазначається, що на думку геолога, вік наконечника становить від п'яти до шести тисяч років. А ось вік грузила – близько чотирьох тисяч років

Разом з тим далеко не всі вважають, що знайдені артефакти – це саме наконечник від стріли та грузило.

Так, директор відділу геології та картографії департаменту якості навколишнього середовища штату Міссісіпі Джеймс Старнс висловив думку, що один з об'єктів (схожий на наконечник) був частиною стародавнього пристосування, яке запускало спис.

Раніше в США очевидці зняли, як алігатор намагався з'їсти квадрокоптер, і той, судячи з усього, вибухнув у нього в пащі. А у Таїланді величезний пітон цілком проковтнув теля, але не зумів переварити його та загинув.

Вас також можуть зацікавити новини