Силовики перекривають центр Мінська, транспорт пропускає зупинки

Усі виходи на проспект Незалежності перекриті, чергує багато спецтехніки, співробітників міліції та військових із внутрішніх військ.

На тлі виборів президента Білорусі силовики перекривають центр Мінська, звозиться багато спецтехніки, співробітників міліції та військових із внутрішніх військ.

Про це повідомляє Tut.by.

Закритий вхід і вихід на центральну станцію метро "Площа Леніна" з боку проспекту Незалежності, також перекриті всі виходи на сам проспект.

З 19:40 закрилися на вхід і вихід станцій метро "Купаловська" і "Жовтнева" "з метою забезпечення безпеки пасажирів". Потяги слідують без зупинок на зазначених станціях, повідомив офіційний представник столичного метрополітену Андрій Дроб.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 9 серпня, в Білорусі пройшли вибори президента. За даними ЦВК Білорусі, було створено 5 тис. 767 виборчих дільниць, в тому числі, 44 - за кордоном. З 4 по 8 серпня проходило дострокове голосування.

Читайте також До Мінська стягують колони спецтехніки для розгону мітингів (фото, відео)

Згідно з результатами національного екзит-полу, чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко набирає 79,7% голосів виборців.

Нагадаємо, ЦВК Білорусі зареєструвала кандидатами в президенти нинішнього главу держави Олександра Лукашенка, а також Світлану Тихановську, Анну Конопацьку, Андрія Дмитрієва та Сергія Черечня. 65-річний Лукашенко керує країною беззмінно вже майже 26 років. Крім перших виборів 1994 року, на яких він переміг, жодні інші на міжнародному рівні не було визнано вільними і справедливими (2001, 2006, 2010, 2015 роки).