У Лукашенка була одна законна дружина / фото getty images

Незважаючи на 67-річний вік, навколо персони Олександра Лукашенка регулярно виникають чутки про його коханок. Він, виявляється, фанат конкурсів краси і справжній цінитель білоруських селебретіс.

З ким Лукашенко розважається: список знаменитостей

Так, білоруському диктатору приписували роман з естрадною співачкою Іриною Дорофєєвою. Вона була поруч з ним в Сочі, її бачили в резиденції Лукашенка під час "Слов'янського базару". Але вона офіційно не підтверджувала їхні романтичні стосунки.

Ірина Дорофєєва

Ще подейкують, що у нього були романтичні стосунки з Міс Росії та Європи Світланою Корольовою. Її нібито навіть "засікли" в його резиденції, де вона провела цілий день.

Відео дня
Світлана Корольова

Також йому приписують романи з моделями Мартою Голубєвою, Поліною Шубою, Дашею Шманай і телеведучою і Міс Білорусь Марією Василевич.

Марта Голубєва (ліворуч)

Саме Василевич останнім часом часто бачили поруч з "бацькою" на хокейних баталіях. А в 2019-му Марію нагородили премією за внесок у розвиток культури. 

Марія Василевич

Хто законна дружина Лукашенко

Є інформація, що перша дружина "бацьки" Галина Лукашенко зараз живе в невеликому селищі і працює дояркою. Останній раз пару бачили разом в Ізраїлі в 1994 році. Зараз вони не розлучені, але живуть окремо. У подружжя є сім онуків.

Олександр і Галина Лукашенко

А ймовірною матір'ю молодшого сина Лукашенка Колі називають Ірину Абельську, яка працювала головою президентської лікарської комісії.

Ірина Абельська

Вас також можуть зацікавити новини: