Поблизу музею выдкрилася виставка / mil.gov.ua

Нині на Сході країни тривають бойові протистояння між терористичними сепаратистськими угрупуваннями та воїнами української армії. Саме в такі моменти військові фотографи працюють, як митці та історики водночас.

Світлини виставки презентують картини протистоянь, починаючи з анексії Криму у лютому-березні 2014 року та боротьби на перешийках півострова. Продовжують експозицію фотографії подій на Сході країни – від появи російських диверсантів і проросійськи налаштованих сепаратистів Донецької та Луганської областей – до сьогодення Антитерористичної операції. Саме цим подіям присвячено виставку українських військових журналістів – Олексія Дмитрашковского, Олексія Мазепи, Олександра Васильченка, Владислава Волошина, Віктора Грома та Владислава Селезньова.

Відео дня

Читайте такожВійськові провели для журналістів практичні заняття "Екстремальна журналістика"

Створення виставки стало можливим за організаційної підтримки Міністерства оборони України, Управління преси та інформації Міноборони України, Благодійної фундації “Відкриті серця України” та Молодіжної громадської організації “Київський клуб “Червона Зірка”.