Авіакомпанія «Мотор Січ» з травня цього року планує відкрити авіарейс Жуляни (Київ)-Тернопіль.

Як повідомили кореспондентові УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, відповідних домовленостей досягнули під час наради з відновлення роботи Тернопільського аеропорту за участю голови обласної державної адміністрації Ярослава СУХОГО, голови обласної ради Олексія КАЙДИ, директора авіакомпанії «Мотор Січ» Геннадія МАСЛОВА, керівників обласного комунального підприємства «Тернопільавіаавтотранс» і структурних підрозділів ТОДА і облради.

Заздалегідь вирішили здійснювати рейси двічі в тиждень – у понеділок і п`ятницю. Крім того, розглядається можливість в курортний сезон здійснювати авіарейси за маршрутом Тернопіль–Жуляни (Київ)–Сімферополь.

Відео дня

Вартість квитка на авіарейси поки узгоджується.

Учасники наради запевнили, що Тернопільський аеропорт готовий до приймання літаків, вже вирішили питання щодо місця перебування і відпочинку екіпажу, проводять реконструкція приміщень, необхідних для повноцінного функціонування аеропорту.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія «Мотор Січ» створена в 1984 році і входить в структуру ВАТ «Мотор Січ». Парк авіакомпанії складається з пасажирських і транспортних літаків і вертольотів, зокрема, Як-40, Як-42, Ан-12, Ан-24, Ан-26, Ан-74ТК-200, Ан-140.