Єнота діставали кілька годин / фото Damien Lee

В аеропорту Торонто єнот застряг в літаку авіакомпанії Air Canada, через що рейс AC1126 був затриманий на кілька годин.

Про це повідомляє CBC.

Малюк сховався всередині шланга блоку кондиціонування повітря, а виявили його, коли наземний персонал підключив цей блок до літака. Потоком повітря єнота підняло вгору і він потрапив у вентиляційну систему літака Embraer E190.

Відео дня

Пасажири спостерігали за цією драмою з вікон терміналу аеропорту. Спочатку наземний персонал перебував в подиві і не розумів, що потрібно робити.

Читайте такожАмериканську глибинку у штаті Огайо налякав наступ "зомбі-єнотів" (фото)

"Це було дійсно чимось новим. Ніхто ніколи не бачив нічого подібного", - розповів один з пасажирів Демієн Лі.

За його словами, протягом години біля літака зібралося близько 15 осіб, включаючи персонал аеропорту й представників підрозділу з контролю за тваринами.

Зрештою було прийнято рішення зняти з літака деякі панелі, щоб дістати малюка.

Літак повинен був вилетіти о 14.50 за місцевим часом, проте визволити тварину вдалося лише близько 20.30. Але врятований єнот в результаті втік.

В якості компенсації за затримку рейсу авіакомпанія запропонувала пасажирам ваучери на купівлю їжі в аеропорт і знижку на майбутній переліт.

В результаті єнот втік / фото Damien Lee

Раніше УНІАН повідомляв, що в багатоповерховому житловому будинку на Печерську з вентиляції витягли єнота. Тварину нещодавно привезли у нову квартиру, вона злякалася під час перевезення, тому і сховалася у вентиляційному каналі.