Пожежні відзначили, що начос необхідні техасцям для повноцінного життя / Фото flickr.com/photos/njmc

Мимовільне загоряння кукурудзяних чіпсів стало причиною пожежі на фабриці в американському місті Остін, повідомила місцева пожежна служба в Facebook. "Ви прочитали правильно. Мимовільне загоряння. Кукурудзяних чіпсів", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожАмериканець спалив будинок під час спроби знищити павука-вовка

Вогонь охопив фасад будівлі і кілька ящиків з відходами виробництва. Інцидент повторився через кілька днів, і пожежникам довелося повертатися.

Відео дня

На фабриці експериментували з новими способами позбавлення від відходів, що виникають при виробництві чіпсів, але щось пішло не так, зазначили пожежники. У підсумку пожежники втопили всі коробки з відходами, щоб уникнути ризику нового спалаху.

"Кукурудзяні чіпси відіграють важливу роль для місцевого бізнесу. І ми їх сприймаємо серйозно, тому що з ними ми споживаємо таку важливу їжу, як чилі кон кесо, соус сальса, начо і інші всілякі смаколики, такі необхідні техасцям для повноцінного життя та комфорту. Так що уявіть наше хвилювання, коли нас викликали на пожежу через вогонь на фабриці з виробництва кукурудзяних чіпсів. І не один раз, а двічі!", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Донецькій області пожежники виїхали на хибний виклик, а згодом виявили, що їхню частину обікрали.