Медсестри наголошують на важливості підтримки на роботі / фото facebook.com/MaineMedicalCenter

У медичному центрі Maine Medical Center штату Мен у Портленді, США одразу дев'ять медсестер пологового відділення народять дітей приблизно в один і той самий час.

Пологи у всіх дівчат (на фото 8 з них) заплановані на період з квітня по липень 2019 року, пише УП з посиланням на CNN.

"Мені здається, щоразу, коли одна з нас повідомляла "я вагітна", ми всі ставали щасливішими і відчували ще більше підтримки одна від одної", - каже одна з майбутніх мам Ерін Греньє.

Відео дня

Читайте такожДівчина, яка оригінально повідомила про свою "вагітність", пожартувала (фото, відео)

Інші учасниці "флешмобу" також наголошують на важливості підтримки на роботі.

"Це справді приємно - прийти на роботу і навколо себе бачити людей у такому ж стані, як і ти, спостерігати за тим, як росте твій та їхні животи, ділитися досвідом, який переживаємо", - каже медсестра Аманда Спір.

У самому медцентрі просять пацієнтів не панікувати й додають, що браку персоналу влітку вони не відчують.

А ось пацієнти жартують і "відриваються" на повну. Хтось радить не пити воду в лікарні, мовляв, може вагітність "передається" саме через неї; хтось припускає, що бебі-бум – результат холодної зими цього року, а хтось цікавиться, чи бува дев'ята медсестра не чоловічої статі, якщо вирішила уникнути фотографування.

REUTERS

Раніше УНІАН повідомляв, що британка лягла спати і несподівано народила дитину. Як виявилося, у 18-річної жительки міста Олдем - дві матки. Одна з них продовжувала менструльный цикл, тому Стівенсон навіть не підозрювала, що вагітна. Крім того, у дівчини не було яскраво виражених ознак вагітності, тому що матка з дитиною була розташована ближче до її спини.