Британка народила доньку рівно в термін \ \ SWNS

Ебоні Стівенсон лягла спати з легким нездужанням, а через чотири дні прокинулася мамою. Дівчина не підозрювала, що вагітна.

Читайте такожУ Великобританії трансгендер вперше народив дитину

Як виявилося, у 18-річної жительки міста Олдем - дві матки. Одна з них продовжувала менструльный цикл, тому Стівенсон навіть не підозрювала, що вагітна.

Відео дня

Крім того, у дівчини не було яскраво виражених ознак вагітності, тому що матка з дитиною була розташована ближче до її спини.

Як повідомляється, Стівенсон лягла спати другого грудня з невеликим нездужанням і головним болем.

Уві сні у неї почалися напади, як з'ясувалося пізніше, через передеклампсію (це потенційно смертельне ускладнення при вагітності). Як сказала дівчина, вона не пам'ятає, як після цього встала і пішла у ванну, де у неї стався напад.

Мати Ебоні розповідає, що у її дочки раптово виріс живіт. Вона викликала швидку.

Через три години після нападу Стівенсон відвезли в лікарню, де їй в екстреному порядку зробили кесарів розтин.

Шостого грудня Ебоні Стівенсон прийшла до тями і зрозуміла, що народила дівчинку вагою 3,45 кг. На думку лікарів, дівчинка народилася точно в термін - Ебоні виношувала її дев'ять місяців. Вона назвала дочку Елоді.

"Вперше побачити дитини було для мене абсолютно нереальним відчуттям. Як вихід свідомості з тіла", - каже вона.

"Я боялася, що не потоваришую з донькою, тому що мені потрібно було освоїтися з думкою про те, що вона народилася. Але зараз мені здається, що вона дивовижна", - говорить Ебоні Стівенсон.

Вона побачила дочку відразу після того як оговталась: Елоді поклали їй на груди.

"Спочатку я попросила, щоб її забрали, я заплуталась і була впевнена, що це якась помилка", - розповідає дівчина.

"Але потім мама мені все пояснила в присутності медсестер, і дівчинку повернули мені. Я вперше раз взяла її на руки", - говорить Ебоні.