Турецька поліція намагалась депортувати бізнесмена з Камеруну через несправжню візу, запхавши його у плівку.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Правоохоронці скували руки іноземця кайданками, а рот закрили ганчіркою. Саме ж тіло камерунця обмотали плівкою для перевезень вантажу.

Відео дня

Читайте такожУ США літак екстрено сів після того, як пасажир зняв штани зі стюарта

47-річний чоловік почав боротися у салоні літака, на що відреагували пасажири. Коли його почали вивільняти з пластикової пастки, потерпілий крикнув французькою: «Вони хочуть мене вбити». На ролику чути й голос жінки, яка звинувачує поліцію у тому, що вони – злі.

Чоловіка разом зі своїм бізнес-партнером затримали у Стамбулі ще у січні. Під час паспортного контролю іноземцям повідомили, що їхні візи є підробкою, ті у відповідь заперечили. Після чого камерунців арештували.

У коментарі ЗМІ потерпілий заявив, що перед «упакуванням» його помістили у закриту кімнату: «Там було десяток офіцерів, і вони накинулися на мене. Спочатку мені на ноги та на зап’ястя надягнули пластикові ремінці, потім металеві кайданки. Потім вони запхали мені у рот серветок і закрили його скотчем. Врешті вони взяли два великих рулони поліетиленової плівки та обв’язали нею мої кінцівки. Було неможливо рухатися».

Чоловік додав, що йому було важко дихати. Його доставили на літак, як багаж.

«Коли всі пасажири сиділи й до зльоту лишалось всього 15 хвилин, мені вдалось виплюнути кляп, і я покликав на допомогу», – сказав потерпілий, зауваживши, що з його гаманця зникло 2 400 євро готівки.

Як повідомляв УНІАН, Instagram-блогер і музикант-початківець Джеймс Поток, який летів з Торонто до Ямайки, змусив розвернути назад повітряне судно, коли пожартував, що він ймовірно хворий на коронавірус.