Дивна історія кохання 70-річного американця та жінки з Філіппін здивувала Мережу / колаж УНІАН, скриншот з відео

70-річний Девід Епштейн з Каліфорнії під час відпустки на Філіппінах завантажив застосунок для знайомств і зустрів там своє кохання – Джекі, яка на 42 роки молодша за нього. Тепер Девід і Джекі одружені та мають спільний акаунт в TikTok, де розповідають про своє кохання.

Як пише Mirror, поки одні глядачі пари кажуть, що любов не знає меж, інші переконують, що різниця у віці між закоханими завелика, і припускають, що Джекі просто хоче використати чоловіка, аби отримати грін-карту та жити в США. Пара своєю чергою наполягає, що щаслива в шлюбі, попри купу ненависників. Від останніх їм доводиться відбиватися доволі часто. 

"Багато хто називає його моїм "татусем", кажуть, що я хочу грін-карту. Але я не дуже вражена, тому що це неправда. Я знаю себе, я знаю, що я не така. Моя родина дуже підтримує нас, і мої друзі також. Я не шкодую, що вийшла заміж за Девіда, тому що він дійсно хороший чоловік. Він любить мене, він мене поважає, він найкращий", – розповіла Джекі. 

Відео дня

Водночас Джекі зізналася, що, погодившись зустрітися з Девідом, вона навіть не переглядала його профіль на сайті знайомств, тож не знала, як він виглядає. "Я могла тільки сказати, що він був джентльменом, був дуже добрим", – розповідає дівчина. 

Сам Девід не бачить проблеми у цих стосунках. "Ми познайомилися, коли я був на Філіппінах. Я використовував сайт знайомств. Одного разу я побачила її профіль - я практично вискочив з крісла. Я був так вражений побаченим", – пригадує він. 

Наразі пара живе в США. Джекі отримала візу через 11 місяців після того, як Девід запропонував побратися, і тепер працює в аптеці в Каліфорнії. Раз на рік дівчині доводиться повертатися на Філіппіни, щоб відвідати свою родину та допомогти їм фінансово. 

Дивні історії кохання 

35-річний чоловік розповів на Reddit про те, що він зустрів прекрасну 29-річну жінку, з якою у нього чудово складалися стосунки, допоки він не дізнався, скільки партнерів було у коханої.

Інший чоловік розповів, як дізнався про таємницю, яку два роки від нього приховувала дружина. Після того, як тайну було розкрито, йому стало огидно дивитися на свою обраницю.

Вас також можуть зацікавити новини: